کانال تلگرام

با عضویت در کانال تلگرام دانلودینا جدیدترین مطالب سایت را در موبایل خود مشاهده کنید

السلام علیک یا صاحب الزمان (عج)

خاصیت ژله چیست؟

دسته بندی :نرم افزار
تاریخ : 24 دسامبر 2017

خواص ژله از زیبایی تا استخوان سازی!

خواص ژله

خواص ژله را بر اساس علم تغذیه در این بخش می خوانید که در رابطه با خواص ژله برای استخوان سازی و رشد کودکان در کنار رابطه ی ژله با چاقی اطلاعاتی مفید در اختیار شما قرار خواهد داد. ژله از ماده ای به نام ژلاتین تهیه می شود که این ماده حاوی پروتئین است و مصرف این ماده غذایی حاوی پروتئین و آمینواسید نقش موثری در استخوان سازی و رشد دارد.

ژلاتین به عنوان ماده اصلی سازنده ژله طبیعتا ماده سالمی است و ژله چاق کننده نیست و در تهیه آن از مقدار کمی شکر استفاده می شود که ضرر چندانی برای بدن ندارد.

ارزش غذایی ژله بالا نیست و نمی تواند جایگزین وعده های اصلی غذا باشد و معمولا از آن به عنوان دسر و میان وعده استفاده می شودپس بهتر است کودکان به اندازه از ان استفاده کنند.

با توجه به اینکه در ساخت پودر ژله از رنگ ها و اسانس های خوراکی استفاده می شود، باید گفت تنها در صورت اضافه کردن رنگ ها و اسانس های غیراستاندارد مصرف ژله ضرر خواهد داشت؛ بنابراین مصرف کنندگان باید به نشان پروانه بهداشتی محصول توجه کنند.
در صورتی که ژله ها از مواد خوب و سالم تهیه شده باشند، مشکلی برای بدن ندارند. هنگام خرید نیز باید به تاریخ مصرف، پروانه بهداشتی و علامت استاندارد حک شده بر روی بسته بندی محصول توجه کرد.

ژله حاوی آمینواسیدهای طبیعی است که برای پوست و سایر بافت های بدن مفید است و کالری آن بسیار کم و به دلیل داشتن ویتامین B برای افرادی که از افسردگی رنج می برند، مفید است.

مصرف ژله برای سلامت مو و جلوگیری از نازک شدن مو بسیار مفید است؛ همچنین به کاهش کلسترول خون نیز کمک می کند.

در صورتی که مصرف ژله تنها در مهمانی ها، موردی و هفته ای یکی – دو بار باشد، مشکلی ندارند. اما اگر مصرف این ماده غذایی عادت شود، جای بخشی از وعده های غذا را خواهد گرفت و منجر به کم اشتهایی خواهد شد.
اگر می‌خواهید بچه‌ها تغذیه سالمی داشته باشند، انواع مغزها، میوه و سبزی‏ها را در برنامه غذایی‌شان بگنجانید.

این روزها کودکان در محیط بسیار آلوده ‏ای زندگی می‏کنند و در معرض تماس با فلزات سنگینی چون سرب، جیوه و کادیوم هستند که به مرور زمان در بدن آنها جمع می‌شود. این تجمع می‏تواند باعث بروز مشکلاتی مانند ناتوانی در یادگیری، بیش ‏فعالی و افسردگی در آنها شود، بنابراین در برهه‏ ای از زمان که رشد کودک سریع‌تر می‌شود، باید به مساله تنوع و تعادل در برنامه غذایی آنها توجه بیشتری داشت و مراقب بود خوراکی‌های کم‌ارزش نخورند.

ژله یکی از همین خوراکی‌های کم‌ارزش است ولی بیشتر والدین با این تصور اشتباه که در استحکام استخوان‌ها تاثیر دارد، آن را به عنوان دسر در برنامه غذایی فرزندان خود می‏ گنجانند درحالی که می‌توان به جای آن منابع غذایی بسیار غنی از کلسیم مانند شیر، ماست، کنجد، بادام و انواع کلم‏ ها را كه تامین‏ کننده کلسیم مورد نیاز بدن هستند، در برنامه غذایی آنها قرار داد.

در حال حاضر، ژله‏ های آماده موجود در بازار که با رنگ‏ها و طعم ‏های مختلف عرضه می ‏شوند، از نظر تغذیه ‏ای مناسب کودکان نیستند زیرا در بروز حساسیت در آنها نقش دارند و ممکن است در برخی از بچه‌ها که زمینه آلرژی دارند، باعث بروز حساسیت به صورت خس‌خس سینه یا کهیر شوند.

اگر می‌خواهید بچه‌ها تغذیه سالمی داشته باشند، انواع مغزها، میوه و سبزی‏ها را در برنامه غذایی‌شان بگنجانید و با استفاده از مخلوط آبمیوه‏ های طبیعی با ژلاتین ‏های استاندارد، ژله خانگی تهیه کنید. می‏ توانید علاوه بر آبمیوه‏ های طبیعی، انواع میوه‏ ها یا بستنی را نیز به ژله اضافه کنید.

خاصیت ژله

هرچند بهتر است به جای اینکه ذائقه کودک را به چنین خوراکی‏هایی عادت دهید، ترکیبی از انواع مغزها یا مخلوطی از سالاد میوه (ترکیب میوه‏ ها همراه با کنجد، بادام یا گردو) را در برنامه غذایی او بگنجانید و به عنوان میان‏ وعده ‏ای سالم در اختیارش قرار دهید تا قسمتی از نیازهایش به انواع ریزمغذی‏ ها تامین شود زیرا توان مقاومتی کودکان امروزی در مقابل عوامل بیماری‏زا و آلودگی‏های احتمالی به دلیل بدغذایی، کم‏ خوابی و رعایت نكردن تناسب در مصرف موادغذایی، بسیار ضعیف است و معمولا بعد از سن ۳ سالگی، مصرف تنقلات و کم ‏تحرکی در کودکان باعث چاق ‏تر شدن آنها می‏شود بنابراین زمانی که می ‏توان کودک را به خوردن انواع مغزها تشویق کرد، لزومی ندارد خوراکی‏هایی مانند ژله را در برنامه غذایی آنها گنجاند.

منبع:خاصیت ژله چیست؟

خاصیت ژله چیست؟


نویسنده : حسین هاشمی
347 بازدید
دیدگاه‌ها برای خاصیت ژله چیست؟ بسته هستند نظر

مطالب مشابه

نظرات کاربران

نکات مهم قبل از ارسال نظر

  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد
  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید


حمایت کنید:




آمار سایت

تعداد مطالب:5807
تعداد نظرات: 1137