دیگر کمتر کسی پیدا می شود که نام بازی قدیمی و فوق العاده محبوب جنگ های صلیبی یا همان Stronghold Crusader را نشنیده باشد.همان طور که می دانید ، این بازی یکی از محبوب ترین عناوین در سبک استراتژیک می باشد و وقایع جنگ های صلیبی را به تصویر می کشد.سری بازی های Stronghold توسط کمپانی Firefly Studios عرضه شده اند که در این بین نسخه جنگ های صلیبی مورد استقبال بسیاری از گیمر ها قرار گرفت.این کمپانی پس از ۱۲ سال بالاخره نسخه دوم Stronghold Crusader را در ۲۳ سپتامبر ۲۰۱۴ منتشر کرد تا بار دیگر علاقه مندان به این عنوان را مجذوب خود کند.در این بازی شما باید کاراکتر دلخواه تان را انتخاب کرده و با ارتش خود ، سایر گروه ها را از بین ببرید.تغییرات زیادی در نسخه دوم به چشم می خورد که از مهم ترین آنها می توان به گرافیک سه بعدی و خیره کننده و افکت های مختلف اشاره کرد.از قابلیت های کلیدی بازی نیز می توان داشتن داستان بسیار جذاب و قوی ، امکان بازی به صورت تک نفره یا چند نفره ، قابلیت ساخت نقشه های مختلف و دلخواه ، دسترسی به آخرین سلاح ها و… را نام برد.در ادامه می توانید بازی زیبای Stronghold Crusader 2 را از وبسایت دانلودینا دریافت نمایید.
تصاویری از محیط بازی :
سیستم مورد نیاز :
– حداقل سیستم مورد نیاز :
OS: Windows® XP/Vista/7/8 with latest service packs
Processor: Intel® Core™۲ Duo 2Ghz or equivalent
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® ۸۸۰۰GT 512MB or AMD Radeon™ HD 2900XT 512MB or better
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 4 GB available space
– سیستم پیشنهادی :
OS: Windows® Vista/7/8 64-bit with latest service packs
Processor: Intel® Core™ i5 or equivalent
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 460 1GB or AMD Radeon™ HD 5830 1GB or better
DirectX: Version 9.0c
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 4 GB available space
نظرات کاربران
نکات مهم قبل از ارسال نظر
با سلام خدمت شما
عزیز جان من بازی رو نصب کردم ولی ارور d3dx9_43.dll میده که بعد از نصب این تو system 32 , win 32 خود بازی باز هم همین ارور رو میده من الان باید چیکارش کنم این مشکلشو .
ممنون از شما
direx jadid ham nasb kardam nashod
سلام
اول از همه بابت دیر پاسخ دادن به سوال تون معذرت میخوام.
اگه از ویندوز ۶۴ بیت استفاده میکنید، فایل d3dx9_43.dll دانلود شده رو در مسیر C:\Windows\SysWOW64 و تمام پوشه های موجود در محل نصب بازی کپی کنید. اگه مشکل تون حل نشد، DirectX قبلی رو حذف و فایل این لینک رو نصب کنید. در نهایت سیستم رو Restart کنید. در صورتی که باز هم مشکل حل نشد، ایراد از ویندوزتون هست. موفق باشید.
سلام. خسته نباشید. آقا منم همین مشکل رو دارم . ممنون میشم راهنمایی کنید. کپی کردم اما بازم هم ارور میده
سلام
اگه شما هم پیغام d3dx9_43.dll دریافت میکنید و کارهای بالا رو انجام دادید، نرم افزار زیر رو هم تست کنید احتمالا درست بشه :
http://downloadina.net/?p=3613